UL info tok – nova storitev Uradnega lista RS z obveščanjem o aktualni zakonodaji

UL info tok – nova storitev Uradnega lista RS z obveščanjem o aktualni zakonodaji

UL info tok je storitev, s pomočjo katere vam ne bo več potrebno vsakodnevno preverjati novo objavljenih javnih naročil in sprememb zakonodaje. V Uradnem listu Republike Slovenije smo namreč poskrbeli za storitev, ki smo jo poimenovali UL info tok in bo poskrbela, da bodo vsa javna naročila ter vse spremembe zakonodaje, zbrane na enem mestu, uporabniki, ki bodo na storitev naročeni, pa bodo o vseh spremembah zakonodaje in o novih javnih naročilih tudi obveščeni.

Uradni list – objave aktualne zakonodaje za boljši pregled

UL info tok bo torej namesto uporabnika sledil spremembam relevantne zakonodaje in javnim naročilom ter najkasneje v roku treh ur po objavi, naročnika tudi obvestil o vsaki objavi, popravku in odgovoru na vprašanje, ki jih v zvezi z naročilom postavijo drugi zainteresirani ponudniki.

Kako se objave v Uradnem listu razlikujejo od storitve UL info tok?

Seveda tukaj velikokrat naletimo na vprašanje o tem, zakaj bi se posameznik odločil za storitev UL info Tok, če je sam Uradni list r Slovenije brezplačno dostopen kar na spletu. UL info tok za razliko od Uradnega lista RS ponuja možnost, da posameznik sam izbira tematiko zakonodaje, ki ga zanima in o kateri želi biti obveščen, obvestila pa nato prejema preko e-pošte ali SMS. Z UL info tokom bo uporabnik takoj obveščen o izidu vsake številke Uradnega lista RS. UL info tok posamezniku omogoča tudi shranjevanje predpisov v PDF formatu, poleg tega pa lahko naročnik pregleduje tudi zakonodajo vse od leta 1991.

Uradni list r Slovenije ob novi storitvi ponuja tudi brezplačno poskusno obdobje

Da bi bili uporabniki storitve kar se le da zadovoljni, smo se v Uradnem listu RS odločili tudi, da vsem, ki si to želijo, omogočimo brezplačen preizkus, da bodo uporabniki lahko spoznali prednosti storitve. Brezplačni preizkus traja 14 dni. V tem času si lahko uporabnik ustrezno nastavi profil, hkrati pa lahko že preveri ali so nastavitve primerne glede na obvestila, ki jih prejema. Med brezplačnim preizkusom so posamezniku na voljo vse funkcionalnosti, ki jih uporabljajo redni registrirani uporabniki, tako da lahko v celoti preveri uporabnost UL info toka za svoje potrebe. Po preteku 14 dni vsakega uporabnika, ki ima aktiviran brezplačni poskus obvestimo, uporabnik pa se nato sam odloči ali bo prešel na redno uporabo nove storitve Uradnega lista RS – UL info tok – ali ne.

Uradni list RS

 

Kako je s sledenjem javnim naročilom s pomočjo nove storitve Uradnega lista r Slovenije?

V sklopu storitve UL info tok v Uradnem listu RS vsem naročnikom ponujamo možnost aktualnega spremljanja slovenske zakonodaje, poleg tega pa bodo naročniki s pomočjo UL info tok spremljali tudi javna naročila. Za večino javnih naročil je na UL info toku objavljena tudi razpisna dokumentacija. Pri tem lahko omenimo, da je mogoče sledenje tudi naročilom več naročnikov hkrati.

Naročeni na storitev Uradnega lista r Slovenije – UL info tok – lahko sledijo tudi mednarodnim javnim naročilom. V svojem profilu na zavihku Moj UL info tok je za to potrebno klikniti na zavihek “Nastavitve obveščanja o mednarodnih javnih naročilih” in tam izbrati države, v katerih posameznika zanimajo objave javnih naročil.

Dostop do razširjenega iskalnika ponuja dodatne možnosti

Nemalokrat pa se (bodočim) naročnikom zastavi tudi vprašanje o tem, katere funkcionalnosti za iskanje po številkah Uradnega lista Republike Slovenije ponuja UL info tok?

Registrirani uporabniki storitve Uradnega lista r Slovenije – UL info tok – imajo možnost dostopa do razširjenega iskalnika. Ta iskalnik poleg vseh funkcionalnosti, ki jih ponuja že osnovni iskalnik, omogoča še iskanje po polnih besedilih objav, torej po ključnih besedah ali besednih zvezah. To pa pomeni, da posamezniku ni treba brskati po publikacijah. Razširjeni iskalnik omogoča tudi iskanje po objavah v razglasnem delu glasila Uradni list RS.

Uradni list RS je znan tudi po komentarjih zakonov

V založbi Uradnega lista RS smo znani tudi po komentarjih zakonov. V sklopu storitve Ul info tok vam v Uradnem listu r Slovenije ponujamo tudi komentar ZJN-3 v elektronski obliki. V njem je celoti povzeta vsebina tiskane izdaje komentarja ZJN-3, ki je nadgrajena še z nekaterimi drugimi vsebinami, kot so na primer odločbe DKOM in druga zakonodaja s področja javnega naročanja.

Vsekakor se bomo v prihodnosti soočili z novimi zakonskimi določbami ZJN-3, ki bodo vplivale na vsebino komentarja. Seveda bodo elektronski komentarji zakonov posodobljeni.

Dostop do e-komentarja ni vezan na nobeno napravo, pač pa lahko z uporabniškim imenom in geslom uporabnik do njega dostopa s kateregakoli računalnika ali z mobilne naprave. Tudi e-komentar lahko hkrati, z vso ostalo vsebino, uporabnik storitve preizkusi v 14 dnevnem brezplačnem poskusnem roku.

Od sedaj v Uradnem listu r Slovenije tudi možnost spremljanja insolvenčnih postopkov

Storitev UL info tok posamezniku ponuja tudi možnost obveščanja o insolvenčnih postopkih in tako prihrani še nekaj dodatnega časa. Uporabnik vsako jutro prejme obvestilo o želenih insolvenčnih postopkih na svoj e-naslov.

Back to top