Predpražniki za pred vrata in storitev najema zunanjih predpražnikov

Predpražniki za pred vrata in storitev najema zunanjih predpražnikov

Predpražniki so primerni za številne objekte, največkrat pa jih lahko zasledimo na vhodih trgovskih centrov, šol, bolnišnic in podjetij. Ključ do čistega poslovnega objekta je izbira pravega, kakovostnega, vzdržljivega predpražnika. Le ti se med seboj razlikujejo glede na uporabo in njihovo delovanje. Čeprav predpražniki za pred vrata čudovito dopolnijo vhode in popestrijo notranje prostore, je njihov namen več kot le estetski. Predstavljajo prvo linijo obrambe pred nečistočami, kot so majhni delci prahu ter zagotavljajo varnost vsem obiskovalcem poslovnega objekta. Predpražniki so oblikovani z namenom, da:

  • Absorbirajo vodo in preprečijo spotikanja, zdrse in druge morebitne poškodbe
  • Zaustavijo vnos umazanije v prostore poslovnih objektov
  • Ščitijo tla pred tekočinami, ledom, vodo, maščobami, olji in kemičnimi spojinami

 

Predpražniki za pred vrata – Vrste zunanjih predpražnikov Lindström

V podjetju Lindström se zavedajo, da so predpražniki, zunanji, najpomembnejši element vhoda, zato imajo na izposojo večjo izbiro predpražnikov, med katerimi so:

  • Standardni predpražniki za pred vrata

Standardni predpražniki, zunanji, uspešno zadržujejo umazanijo na vhodu ter omejujejo vnos nečistoč v notranje prostore. Izdelani so iz visokih najlonskih vlaken, ki učinkovito vpijajo vodo ter preprečijo vnos prahu, blata in peska, s čimer poskrbijo za nižje stroške čiščenja. Spodnji del predpražnika je izdelan iz gume, kar zmanjša nevarnost nesreč ter zagotovi maksimalno varnost. Gumijasti predpražniki so primerni za poslovne objekte, restavracije, delavnice, trgovine, kozmetične in frizerske salone itd. Na voljo so v različnih barvah ter dimenzijah 85 x 75 cm, 85 x 150 cm, 115 x 200 cm in 150 x 300 cm.

  • Dizajn predpražniki

Dizajn predpražniki prinašajo izjemno rešitev za poživitev vhodnih prostorov, hkrati pa so odlična trženjska poteza za nadgradnjo blagovne znamke podjetja. Izdelani so po naročilu za posamezno podjetje, kar pomeni, da se lahko pri grafični pripravi, izdelavi in naročilu predpražnikov upošteva celostna grafična podoba podjetja. Ob izdelavi ponazoritev v programu pripomore, da si naročnik predstavlja, kako bodo prostori videti po namestitvi. Ker so predpražniki, zunanji, izdelani za določeno podjetje so po zaključku sodelovanja ustrezno uničeni oziroma zavrženi.

  • Oglasni predpražniki, zunanji

Talno oglaševanje je vse bolj razširjeno trženjsko orodje s pomočjo katerega poskušajo podjetja pritegniti pozornost mimoidočih. Oglasni predpražniki (zunanji) so popoln način za hitro komuniciranje s potencialnimi kupci.

  • Predpražniki za pred vrata po meri

Predpražniki, zunanji, ustvarijo profesionalen prvi vtis in pripomorejo pri izgradnji identitete podjetja. Z nekaj ustvarjalnosti lahko naročnik oblikuje svoj predpražnik po meri, pri čemer mu bo pomagal program Lindström LiveDesign. Program LiveDesign prinaša inovativen, virtualen način za vizualizacijo predpražnikov v prostorih podjetja.

Naročnik brez težav virtualno preizkusi različne oblike, barve in velikosti talnih podlog znotraj poslovnih prostorov. Je cilj vašega podjetja ekološka ozaveščenost? Potem bodo za vas prava izbira Eco Design predpražniki, zunanji, ki so v 50 % izdelani iz recikliranih plastenk. Gumijaste predpražnike dopolnjujejo kakovostna poliestrska vlakna in podlaga iz nitrilne gume, ki zagotavljajo čist poslovni prostor ter pripomorejo k ohranjanju okolja.

 

Kaj pričakovati od najema storitve predpražnikov za pred vrata?

Potrebujete vrhunske, trpežne predpražnike, a se vam nakup zdi predrag? Potem jih najemite. Da, prav ste prebrali – najemnite! Podjetje Lindström nudi kvalitetno storitev najema raznovrstnih predpražnikov za poslovne objekte. Ta je zaradi svoje pestre ponudbe primerna za različne industrije ter podjetja. Ne glede na velikost. Med zadovoljnimi naročniki podjetja Lindström boste tako našli velike družbe kot mikropodjetja. Preprosta, a cenovno ugodna rešitev poskrbi, da bo vaš vhod zaživel, brez dodatnih skrbi.

Storitev najema predpražnikov deluje tako, da naročnik najprej izbere dimenzijo ter vrsto predpražnika. Temu sledi izbira pogostosti menjav, ki se izvaja ob dogovorjenih dneh v skladu z dogovorjenim časovnim obdobjem. Podjetje Lindström, pa poleg dostave čistih predpražnikov poskrbi še za ustrezno vzdrževanje ter popravilo nenamernih poškodb. Čisti gumijasti predpražniki so za podjetja nadvse pomembna. Ne le, da nudijo optimalno varnost obiskovalcem, urejenost in higiensko neoporečnost prostorov, temveč tudi omogočajo večje prihranke pri stroških čiščenja.

Predpražniki za pred vrata

Back to top