Sanacija strehe je potrebna za varnost hiše in brezskrbno bivanje v njej

Sanacija strehe je potrebna za varnost hiše in brezskrbno bivanje v njej

Sanacija strehe je nekaj, česar se pogosto bojimo, a je izjemno pomembna, saj streha varuje našo hišo in mora biti v optimalnem stanju za naše brezskrbno življenje. Streha je izjemno pomemben del vsake hiše, saj jo ščiti pred neprijetnimi vremenskimi vplivi, pozimi pred snegom, poleti pred dežjem in močnim soncem, zato je nujno, da je narejena kakovostna in da je predvsem po postavitvi primerno vzdrževana ter popravljena, v kolikor posamezne stvari ne deluje kot bi morale.

V podjetju Metrapan imamo dolgo zgodovino postavljanja kakovostnih streh in sanacije streh, v zadnjem času so to moderne ravne strehe, ki imajo številne prednosti pred navadnimi strehami, a so veliko bolj občutljive, v kolikor pride do morebitnih poškodb, zato je nujno, da je streha narejena s strani izkušenih strokovnjakov, ki jih imamo v našem podjetju.

V kolikor je vaša ravna streha dotrajana in potrebna sanacije ali pa želite zgolj strokoven pregled, s pomočjo katerega boste izvedeli stanje vaše strehe nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam pregledali vašo streho, da boste lahko z vašimi najdražjimi uživali v prijetnem in brezskrbnem bivanju v vašem domu. Kakovostna streha zagotavlja udobje in poskrbi za kakovostno življenje in sanacije ravne strehe je pri tem ključnega pomena.

 

Sanacijo strehe prepustite strokovnjakom

V zadnjem času so ravne strehe izjemno priljubljene pri načrtovanju hiš, saj zagotavljajo moderen videz in imajo v primerjavi z navadnimi strehami številne prednosti, zato se tudi v našem podjetju veliko bolj srečujemo z sanacijami ravnih streh kot pa sanacijami streh, ki so bile v modi pred tem. Postavitev ravne strehe zagotavlja zmerne stroške, za takšno konstrukcijo pa je značilna predvsem nizka teža in pa možnost zelene strehe, kjer lahko na vrhu hiše zasadimo rastlinje in spremenimo streho v pravo zeleno oazo, ki je še posebej priljubljena v mestnih središčih, kjer takšen kraj predstavlja mir in umik v zeleno okolje.

Ravna streha pa prinaša tudi kopico izzivov, saj lahko že manjša napaka v strehi kot je netesen spoj ali poškodovan hidroizolacijski sistem povzroči zamakanje vode in s tem nevarnost za objekt, v katerem živimo. Pomembno je, da se ob morebitnem zamakanju obrnemo na strokovnjake, ki bodo odkrili napake in poskrbeli za sanacijo strehe, da boste lahko nemoteno uživali naprej. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato zagotavljamo kakovostno in hitro sanacijo strehe po ugodni ceni in verjamemo, da boste nad njo navdušeni. Poskrbite za svojo streho s klicem na našo številko in sanacija strehe bo hitra in učinkovita.

Sanacija strehe na hiši je velikokrat velika investicija

 

Po sanaciji strehe je nujno kakovostno vzdrževanje in reden pregled

Sanacija ravne strehe je zahteven projekt, ki se ga ne moremo lotiti sami, obenem pa je pomembno, da po končani sanaciji strehe ne zaspimo in poskrbimo za redno vzdrževanje ter preglede, ki nam bodo povedali, v kakšnem stanju je naša streha. V podjetju Metrapan nudimo celovit storitev, kjer je v prvem planu seveda sanacija streh, tako ravnih, kot tudi navadnih dotrajanih streh ali pa tistih, ki potrebujejo zgolj manjše popravilo, a to seveda ni vse, kar nudimo.

Zavedamo se, da je celovita storitev nujna, zato poleg sanacije streh nudimo tudi sprotno vzdrževanje strehe, odvisno od tega, kako pogosto ga želite in pa natančen pregled strehe na določeno obdobje, ki bo preprečilo večje nevšečnosti in napake. Kakovostno vzdrževanje in pregled ohranjata vrednost objekta in nižata stroške, ki bi lahko nastali kot posledica poznega odkrivanja poškodb, obenem pa bomo ob pregledu pregledali stanje vijakov in tesnil, žlebove in obrobe, ter jih očistili, posledica pa je daljša življenjska doba posameznih delov in na koncu strehe.

Sanacija strehe je nujna stvar, v kolikor so napake na strehi, a obenem je ključno tudi vzdrževanje strehe po sanaciji in za vse omenjene stvari smo vam na voljo v podjetju Metrapan.

 

Sanacija strehe po ugodni ceni

Sanacija strehe vsekakor ni najmanjši strošek, a ga lahko vseeno uspešno znižate, v kolikor poskrbite za redno vzdrževanje in preglede strehe, kjer pravočasno ugotovimo manjše poškodbe in preprečimo, da bi nastale večje poškodbe, ki bi imele za posledico večje stroške. V našem podjetju nudimo kakovostno in predvsem ugodno sanacijo streh, sanacijo ravnih streh, ki so sedaj v porastu, obenem pa poskrbimo za redne preglede.

Streha je izjemno pomemben del našega doma, saj nas varuje pred neprijetnimi vremenskimi vplivi, zato je nujno, da ji posvetimo dovolj pozornosti in pravočasno preprečimo morebitne poškodbe. Delo na strehi je nevarno in težavno, zato je pomembno, da izberete za sanacijo ravnih streh ljudi, ki imajo znanje in izkušnje in bodo delo opravili varno in kakovostno.

V kolikor imate glede sanacije streh kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po telefonu ali emailu, kjer vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili in najprej opravili ogled in oceno stanja vaše strehe, šele po posvetu z vami pa se bomo lotili sanacije vaše strehe. Verjamemo, da boste z našo sanacijo strehe zadovoljni in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki nam zaupajo že vrsto let.

Back to top