Podaljševanje trepalnic Ljubljana – permanentno podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic Ljubljana – permanentno podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je trend, za katerega se odloča vse več posameznic. Če velja, da oči predstavljajo središče našega obraza, potem so trepalnice njihov najlepši okras, zato je nujno, da so tudi lepo urejene. Le-te lahko seveda poudarimo in podaljšamo na različne načine, zato da lepše pridejo do izraza: lahko nanje nanesemo kakovostno maskaro, si prilepimo umetne, ali pa se odločimo za podaljševanje trepalnic.

Maskara lahko namreč stori le nekaj malega za videz oči, podaljševanje pa jih na naraven način podaljša in je nekaj časa trajno. Ta postopek, vam tako zagotovi vsakodneven urejen videz tudi brez uporabe maskare, ki tedaj sploh ni več potrebna. Jutranje mučenje in dolge minute pred ogledalom lahko kar pozabite. Podaljševanje trepalnic predstavlja popolnoma prijazen, sproščujoč in neboleč postopek, priporočljivo pa je, da se ga opravi v priznanem kozmetičnem salonu, ki se lahko pohvali z mnogimi izkušnjami.

Podaljševanje trepalnic Ljubljana

Podaljševanje trepalnic Ljubljana in okolica

Obstaja veliko krajev s kakovostnimi kozmetičnimi saloni, kjer se lahko odločimo za podaljševanje trepalnic: Ljubljana je med ponudniki vsekakor na prvem mestu. Hiša lepote Porenta vam poleg drugih kozmetičnih storitev denimo nudi tudi kakovostno in ugodno nego, frizerske storitve, pomlajevanje obraza, manikuro in pedikuro, različne masaže in razvajanja, depilacijo… ter seveda permanentno podaljševanje trepalnic, ki velja za njihovo specializacijo, pri čemer nudijo različne priznane in uveljavljene metode.

Luxuslashes je denimo med najbolj priljubljenimi metodami, Ljubljana pa nudi salon, kjer je izvedba kvalitetna in hitra. V tem posebnem tretmaju, boste lahko uživali. Postopek poteka tako, da se na posamezno naravno trepalnico nalepi eno svileno, oziroma kar celoten čopek svilenih trepalnic. Ta metoda za permanentno podaljševanje trepalnic vašim trepalnicam da povsem naraven izgled, ki po posegu postanejo goste in dolge. Za nanos svilene trepalnice podaljševanje poteka s pomočjo dermatološko testiranega lepila, primernega tudi za občutljive oči.

Trepalnice podaljševanje

Trepalnice podaljševanje na prijeten, sproščujoč način

Ob razmisleku o samem tretmaju se stranke pogosto sprašujejo, kam. Ljubljana denimo nudi veliko profesionalnih kozmetičnih salonov, kjer za trepalnice podaljševanje poteka na popolnoma naraven in sproščujoč način. Sam postopek za podaljševanje trepalnic je odvisen tudi od izbrane metode: metoda ena na ena trepalnice denimo zgolj podaljša, ne pa tudi zgosti, medtem ko volumen metoda trepalnice istočasno podaljša in zgosti, in sicer z nanašanjem več tankih podaljškov na eno samo naravno trepalnico.

Ta metoda daje trepalnicam bogat volumen trepalnic. Kaj pa to pomeni za naravne trepalnice? Podaljševanje naravne trepalnice ne uniči, temveč jih umetne nežno oprimejo, vaš pogled pa tako postane bolj simetričen in odprt, saj na ta način nemalokrat zakrijemo tudi asimetrijo oči in zakrijemo povešanje vek.

Podaljševanje trepalnic Ljubljana cena

Permanentno podaljševanje trepalnic je dobra odločitev

V kolikor ste se odločili za podaljševanje trepalnic, Ljubljana nudi veliko izbiro kozmetičnih salonov, kjer lahko opravite tretma. Prej omenjeni, je denimo eden izmed kakovostnih kozmetičnih salonov, kjer podaljševanje trepalnic poteka na prijeten način. Salon se pri tem poslužuje svilenih oz. šopkov trepalnic, ki jih strokovnjaki prilepijo na obstoječe naravne.

S tem si lahko odprete vaš pogled, saj bodo vaše oči lepše, večje in romantične, obenem pa zakrijete morebitne nepravilnosti, denimo povešene veke. Kakovostne trepalnice, podaljševanje na prijeten način in ugodne cene vas tako čakajo v Hiši lepote Porenta, katere poslanstvo je učinkovito opravljanje storitev, da se stranke rade vrnejo. Ljubljana, cena, profesionalna storitev in ostale ugodnosti pa so le še bonus.

Permanentno podaljševanje trepalnic

Vzdrževanje in nega trepalnice podaljševanje, ki ne pusti posledic

Podaljševanje trepalnic je prijeten postopek, ki vas lahko zaziba v spanec, po samem tretmaju pa boste veseli, da ste se tako odločili. Podaljševanje trepalnic Ljubljana – cena je kljub temu, da se salon nahaja v prestolnici ugodna, končni znesek nekaj let,  je cenovno ugodnejši od neprestanega kupovanja maskare in umetnih trepalnic, ki najpogosteje niso to, kar obljublja napisano na embalaži. Da ne govorimo o času, ki ga za to porabite.

Kljub temu pa tudi umetne zahtevajo nego, treba jih je od časa do časa obnoviti in narediti refill oz. dopolniti tiste, ki so izpadle skupaj z naravnimi. Priporočeno je tudi dnevno čiščenje s, temu prilagojenimi kozmetičnimi sredstvi, ki ne vsebujejo oljnih sestavin. Strokovnjaki kozmetičnega salona, vam bodo po končanem delu, ko se boste dodobra ogledali v ogledalu, tudi svetovali o ustrezni negi in vam razložili vse potrebno, kar morate vedeti.

Back to top