Nemščina | Super učenje nemščine – tečaj nemščine, ki prepriča

Nemščina | Super učenje nemščine – tečaj nemščine, ki prepriča

Nemščina je relativno trd jezik, ki ni najbolj enostaven, zato se ga marsikdo izogiba. Pa vendar je prav ta jezik zelo uporaben, sploh za nas, ki imamo v soseščini kar dve nemško govoreči državi. Posledično je smiselno, da se, sploh, če jo bomo iz katerega koli razloga potrebovali, na neki točni v življenju le lotimo učenja nemščine. Individualni tečaj nemščine je lahko s pravo metodo mačji kašelj in prijetna izkušnja. Ne verjamete? Preizkusite tiste v Holističnem centru Karnion.

Učenje nemščine

Učenje nemščine po metodi superučenja

Učenje nemščine je lahko s klasičnimi tečaji nemščine dolgotrajno in mukotrpno, v centru Karnion pa vam ponujamo zanimivo alternativo- Individualni tečaj nemščine po edinstveni metodi superučenja.

Kaj superučenje sploh je? To je posebna oblika učenja, ki poteka v alfa stanju, torej v stanju, ko na pol spimo, oz. meditiramo. Ravno takrat smo namreč najbolj dovzetni za različne sugestije, povežemo pa se tudi z dolgoročnim učenjem. Prav zaradi tega je učenje na takšen način zares učinkovito in prijetno.

Metodo je v prejšnjem stoletju razvil zdravnik, psihiater in raziskovalec iz Bolgarije, ki je deloval na področju izobraževanja. Imenoval se je Georgi Lozanov. S tehniko, ki jo je razvil sam, pa je svoje »tečajnike« v enem samem dnevu naučil tudi do 1500 novih besed. Na takšen princip deluje tudi tečaj nemščine v centru Karnion, zato je tovrstno učenje nemščine zelo učinkovito in priročno. Jezika se namreč lahko naučimo že v nekaj dneh.

Tečaji nemščine

Tečaj nemščine, ki vam lahko omogoči, da se jezika naučite v vikendu ali dveh

Tečaj nemščine v centru Karnion poteka tako, da kombiniramo poslušanje jezika v alfa stanju in pogovor s profesorjem, ki poteka ena na ena. Gre za izredno intenziven tečaj, saj se učimo nemščine od 4 do 8 šolskih ur dnevno. 40-urni tečaji se tako končajo v štirinajstih dneh ali v največ treh tednih.

Prav zaradi tega so rezultati zelo dobri, tečajnik pa se zna po takšnem tečaju nemščine v jeziku tudi sporazumevati.
Tisti, ki želijo, da bi bilo učenje nemščine še bolj strnjeno in so mu pripravljeni nameniti več časa, se lahko jezika naučijo tudi v vikendu, dveh ali treh.

Nemščina - tečaji nemščine

Nemščina tečaj, ki bo pisan na kožo točno vam

Se želite naučiti nemščine, tečaji, ki jih že poznate ali ste jih že preizkusili, pa niso bili primerni za vas? Bodisi zato, ker že imate nekaj znanja iz tega jezika in bi ga želeli le izboljšati bodisi si želite specifična znanja iz nemščine? Tečaj centra Karnion je v tem primeru kot nalašč za vas, saj je popolnoma prilagojen potrebam in obstoječemu znanju posameznika.

Pred začetkom tečaja bomo namreč vaše znanje preverili in ugotovili na kakšnem nivoju je. Preverili bomo tudi, kakšno je vaše znanje razumevanja in na drugi stani pisanja, branja ter govorjenja nemščine. Tečaj bomo nato prilagodili vašim potrebam in željam, tako da vam bo zagotovo pisan na kožo.

Nemščina tečaj

Če se torej znate sporazumevati v nemščini, vseeno pa imate nekaj pomanjkljivosti pri znanju slovnice, bomo najprej zakrpali luknje, ki so se pojavile pri osnovnem znanju, in šele nato nadaljevali z učenjem na višjem nivoju. Na takšen način pa se lahko nemščine začnete učiti tudi, če nimate niti osnovnih znanj.

Ko bo vaš tečaj zaključen, naše sodelovanje z vami še ne bo, saj vas bo vaš osebni učitelj še naprej spremljal s pomočjo e-učenja in tako pomagal, da boste svoje znanje še bolj utrdili.

Poleg tega se za tečaje nemščine pri nas lahko odločite tudi, če potrebujete specifična znanja. Tečaji nemščine, ki so na voljo, so: nemščina za obrtnike, nemški jezik za zdravstveno osebje, na voljo je coaching v nemškem jeziku, pa tudi program osebnostne rasti v nemščini.

Učenje nemščine, ki se ga boste lotili pri nas, bo tako povsem individualizirano in prilagojeno vašim željam in potrebam ter hkrati – kar je morda še pomembnejše – vašemu obstoječemu nivoju znanja.

Back to top