Moške kratke hlače za vsak okus

Moške kratke hlače za vsak okus

Moške kratke hlače in lahke poletne hlače so v vročih mesecih nepogrešljive. Takrat se tudi moški, tako kot ženske, namesto za dolge kavbojke in trenerke, raje odločajo za lahkotnejša oblačila. V njih se namreč počutijo prijetneje, visoke temperature pa so tako veliko bolj znosne. Seveda obstajajo tudi različni modeli moških kratkih hlač. Te so lahko z žepi, klasične moške kratke hlače ali celo zelo priljubljene jeans kratke hlače.

Jeans kratke hlače še posebej priljubljene pri mlajši populaciji

Medtem, ko različni moški z različnimi slogi oblačenja posegajo po različnih lahkih poletnih modelih oblačil, je ravno mlajša populacija tista, ki najpogosteje izbere jeans kratke hlače. Te so namreč praktične, atraktivne in prinašajo mladostno energijo.

Zakaj so le-te torej tako priljubljene? Najbrž zaradi tega, ker so poletna izpeljanka tako priljubljenih kavbojk. Jeans je namreč izredno praktičen material, ki je prijeten za nošenje, ob tem pa še enostaven za vzdrževanje in izredno atraktivnega videza. Najbrž so kavbojke prav zaradi tega že več desetletji pri vrhu priljubljenosti kar se tiče tako moških kot ženskih oblačil.

Na voljo so modeli za različne priložnosti in danes ni nič nenavadnega, če se v kavbojkah pojavimo celo ob semi formalnih priložnostih. V njih se lahko sprehodimo po mestu, odidemo v kino ali na koncert, celo na večerjo. V primeru, da v službi ni obvezna formalna garderoba, pa so kavbojke priljubljena izbira tudi za delovna mesta.

moske-jeans-kratke-hlace

Podobno velja za jeans kratke hlače. V zadnjih letih so še posebej priljubljeni modeli, ki imajo nekoliko obrabljen oz. spran izgled. Običajno pa so takšna oblačila opremljena s spodvihki na hlačnicah ter z gumbi ali gumbom in zadrgo. Največkrat so dodani tudi trakovi, ki omogočajo nameščanje pasu. V Mani so na voljo različni modeli in različne številke, tako da lahko vsak moški najde tisto, kar išče in potrebuje.

Poleg kratkih modelov, so zelo priljubljeni tudi nekoliko podaljšani modeli, t.i. ¾ modeli. Te namreč lahko oblečete tudi zvečer, ko se temperature nekoliko znižajo. Uporabni so tudi takrat, ko klasični kratki modeli iz katerih koli razlogov ne pridejo v poštev.

Moške kratke hlače z žepi za praktično uporabo

Poleg omenjenih modelov iz jeansa, so izredno priljubljeni tudi modeli z žepi. Ti so zelo praktični, saj moški s seboj le redko nosijo torbice. Tako lahko denarnico, ključe in še kaj drugega spravijo kar v žepe na hlačnicah. Na takšen način so jim stvari takoj na dosegu roke, zaradi možnosti zapiranja žepov pa so stvari varne tudi pred tem, da bi se izgubile.moske-kratke-hlace-z-zepiTudi takšna oblačila je mogoče dobiti v krajši in daljši različici. Najbolj priljubljene so moške kratke hlače v bolj nevtralnih barvah, h katerim se podajo prav vsi zgornji deli. Tako moškim ni treba razmišljati ali se bo njihova majica skladala z njihovim spodnjim delom oblačila. Prav zaradi tega največkrat posežejo po modelih v barvah, kot so siva – svetla ali temna, rjavkasta, modra in črna.

Modeli, ki jih dobite v Mani, so zelo atraktivni in praktični. Njihova dolžina sega nekoliko nad koleno, zapirajo se s patentom in gumbom. Na voljo je tudi prostor za pas. Na vsaki hlačnici je po en globlji žep, dva žepa pa se nahajata tudi višje, tik pod pasom. Spodnja žepa se zapirata z gumbom, zato bodo vaše stvari, ki jih boste spravili tja, varne.

Na voljo sta dve barvi – temno siva in olivno zelena. Nevtralna odtenka, ki se bosta lepo podala prav vsakemu zgornjemu delu, ne glede na to ali boste izbrali enostavno srajco, klasično majico ali polo majico. Material je lep, praktičen in enostaven za vzdrževanje.

Lahke poletne hlače za tiste s klasičnim okusom

V primeru, da vam noben od zgoraj omenjenih modelov ne odgovarja, se lahko odločite tudi za lahke poletne hlače, ki segajo do kolen oz. se končajo tik nad kolenom. Ti modeli nimajo dodatnih žepov, žepe imajo le v bližini pasu, tako kot običajni spodnji deli oblačil. Namesto iz jeansa, so narejeni iz bombaža, platna ali kakšnega drugega udobnega in lahkega materiala. Tako so najboljša izbira za tiste moške, ki prisegate na klasiko.

Tudi ti spodnji deli se zapirajo na patent in gumb ter imajo prostor za pas. Tako kot pri ostalih kratkih modelih, so hlačnice na dnu privihane. V omenjenih trgovinah dobite takšne, ki so narejeni iz mehkega in kakovostnega materiala, ki diha in v katerem se boste počutili udobno ter prijetno. Klasične različice spodnjih delov pridejo prav še posebej takrat, ko se je potrebno obleči nekoliko bolj elegantno. Nadomestijo lahko namreč tudi klasične daljše modele, sploh takrat, ko je zanje zares prevroče in je nošenje krajših modelov bolj sprejemljivo.

Njihov videz je moderen in atraktiven, njihovo vzdrževanje pa enostavno. Modeli so dostopni v različnih številkah, na voljo pa sta dve barvi – temno modra in svetlo rjava.
Obiščite torej katerokoli izmed trgovin, preglejte modele in izberite pravega zase. Vaša poletja bodo tako prijetna, visoke temperature pa boste prenašali mnogo lažje kot v dolgih modelih oblačil.lahke-poletne-hlace

 

Back to top