Montažni bazen – to so najbolj prodajani modeli

Montažni bazen – to so najbolj prodajani modeli

Montažni bazen je ugodnejša alternativa zidanim in ga je mogoče postaviti enostavno in v kratkem času, brez betonske temeljne plošče. Lahko je različnih velikosti in oblik, na voljo so tudi tisti z masažnimi šobami. Najbolj prodajane serije v podjetju EMA d.o.o. so FUN, BRILIANT in TRAINER. Nekatere vrste so primerne tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Na voljo so tudi tisti posebnih oblik, npr. ovalne.

Podjetje Ema bazeni ima najbolj prodajano serijo FUN, ki je na voljo v štirih različnih velikostih. Vsi modeli te serije so keramični in primerni za zunanjo uporabo ter vgradnjo. Dvojne stopnice so le na eni strani, kar zagotavlja neprekinjenost na drugi strani. So odlični za igro, sprostitev in plavanje.

Serija BRILIANT ima izpopolnjeno obliko in vogalne stopnice z nedrsečim zaključnim slojem, ki omogočajo polno izkoriščanje vsakega centimetra za plavanje. Modeli so v celoti obdani z varnostnim robom, vgrajena pa je tudi možnost masaže na predelu stopnic. Elegantna oblika modelov Briliant je primerna za vsako velikost hiše. Kljub svoji kakovosti so cenovno dostopni.
Montažni bazen X-Trainer je primeren za treninge, razvajanje in zabavo. Sodobna geometrijska oblika, privlačni robovi in poševno dno za doseganje različno globokega dna naredijo modele X-Trainer privlačne za vse družinske člane, saj omogočajo plavanje dveh plavalcev hkrati. Ponudba vključuje zunanje modele šestih različnih velikosti. Najmanjši v dolžino meri 4,45 m, medtem ko največji meri 13,28 m. Nekateri vključujejo tudi dodatno opremo.

montazni-bazen-x-trainer

Montiranje zunanjih modelov je enostavno in hitro, saj niso betonirani in vzidani v tla. Namesto temeljne plošče je potreben le tampon iz peska v granulaciji 8-16, gradbene jame pa ni potrebno izolirati. Po želji lahko dodamo stirodur. Montažni kalup preprosto spustimo v predpripravljeno gradbeno jamo s pomočjo avtodvigala in model je pripravljen za polnjenje z vodo. Pri tem se hkrati povezujejo strojnica, dovodna instalacija ter elektrika in kanalizacija. Montaža je vključena v ceno.

 

Zakaj so vrtni bazeni v Sloveniji tako priljubljeni?

Vgradni modeli so priljubljen dodatek na dvoriščih in vrtovih mnogih družinskih hiš, saj nudijo udobno in osvežujočo sprostitev v lastnem domu. Pri izbiri je pomembno upoštevati potrebe in želje posameznika. Na voljo so vrhunske rešitve za zunanjo vgradnjo, med katerimi so tudi serije s poudarjenimi lastnostmi, ki se razlikujejo glede na namen uporabe. Vrtni bazeni, ki so med najbolj prodajanimi, zajemajo serijo Fun, ki vključuje modele iz keramike, med drugim tudi »infinity« – to so montažni vrtni bazeni, ki se popolnoma zlijejo z okolico. Izberete lahko tudi serijo Java z rimskimi stopnicami.

V asortimanu podjetja EMA d.o.o. je tudi prestižen model, imenovan Yacht pool, ki s svojim integriranim masažnim delom in sodobnim videzom spominja na jahto. Prejel je že dve mednarodni oblikovalski nagradi. Za več informacij in nakup lahko stopite v stik s podjetjem prek telefona, e-pošte ali spletne strani.

Zunanji modeli so vse bolj priljubljena izbira, zlasti med mladimi družinami. Za otroke je najbolj primeren Baby pool, ki je odlična rešitev za dvorišče družinske hiše. Model Classic FB je vgraden, z možnostjo dodajanja podvodnih rolet, kar je še posebej pomembno za varnost otrok. Za rekreacijo in plavanje sta primerna modela Trainer in XL-Fastline, ki je ozek in dolg ter nudi dovolj prostora za plavanje.

montazni-vrtni-bazeni

 

Zidani bazeni – spoznajte lepoto brezčasne klasike

V slovenskem podjetju Ema d.o.o. nudijo modele s klasično izvedbo – to so zidani bazeni, ki so najpogostejša notranja izbira v Sloveniji. Zidani bazeni so betonski in obdani z betonskimi bloki ter prevlečeni s PVC-folijo za vodotesnost. Lahko so prelivni ali s skimerjem, pri čemer so slednji cenovno ugodnejši za privatno uporabo. Podjetje Ema d.o.o. ponuja inovativen pristop h gradnji zidanih modelov, ki vključuje inovativno hidravliko za kroženje vode in izboljšano filtriranje, izgradnjo bazena s stiropornimi opažniki, ki je hitrejša, enostavnejša in natančnejša. Vključuje tudi montiranje strojnic EMA, ki so predizdelane in zagotavljajo kakovosten prostor za opremo. Več informacij je na voljo na spletni strani podjetja.

Podjetje Compass Pools je razvilo novo tehnologijo, ki omogoča, da se modeli čistijo sami. Sistem VANTAGE zagotavlja visoko zmogljivost, zanesljivost in brezhiben dizajn, hkrati pa je skoraj neviden in ne moti končnega videza. Voda je v nenehnem gibanju, kar preprečuje rast alg in bakterij, zato ni potrebe po rednem čiščenju in mešanju kemikalij.

Se odločate za katero od naštetih storitev? Za več informacij kontaktirajte podjetje EMA d.o.o. Ta nova pridobitev pred vašo hišo vam bo prinesla številne prednosti. Med drugim boste imeli vedno na razpolago prostor za rekreacijo in sprostitev, kjer se boste lahko zabavali in preživljali prosti čas z družino in prijatelji. Poleg tega bazen predstavljala dodano vrednost nepremičnini, saj izboljša njen videz. Izognili se boste tudi gneči na javnih kopališčih in se kopali ter sončili v udobju svojega doma.

zidani-bazeni

Back to top