Masivne mize – hrast je odlična izbira za masivno pohištvo

Masivne mize – hrast je odlična izbira za masivno pohištvo

Masivne mize hrast so trdne, kvalitetne in imajo dolgo življenjsko dobo. Njihov videz je povsem unikaten, saj niti dve mizi nista enaki. V podjetju Artles proizvajajo vrhunsko masivno pohištvo iz hrastovega in bukovega lesa, med drugim masivne jedilne mize. Vse so izdelane iz hrastovega lesa, ki je izjemno zaželen pri izdelavi masivnega pohištva.

Hrast ima številne lastnosti, zaradi katerih mizarji vedno znova posegajo po njem. Odlikujejo ga stabilnost, moč in majhna stopnja krčenja. Masivne mize hrast in ostalo pohištvo se lahko prebarva v poljubno barvo ali pa ostane v svoji naravni barvi, kar mu doda še poseben čar. Na lesu so vidne letnice, kar zagotavlja unikatnost in neponovljivost vsakega kosa pohištva.

O vsestranskosti hrastovega lesa zase govori tudi njegova široka uporabnost. Ne samo v mizarstvu, zelo pogosto se ga uporablja tudi v gradbeništvu za izdelavo mostov in vodnih konstrukcij ter parketarstvu za izdelavo parketov in lesenih tal. Lahko se ga aplicira na notranje ali zunanje površine. Zaradi svoje vzdržljivosti mu vremenski pojavi ne pridejo do živega – hrastov les je izjemno trajen in kakovosten.

Jedilna masivna miza hrast

Jedilne mize, ki prinašajo toplino in brezčasno eleganco

Jedilnica je prostor, v katerem se zbere cela družina. Ob dobro obloženi mizi praznujemo dogodke, kot so rojstni dnevi, božič, silvestrovo … Zato je pomembno, da se odločite za nakup jedilne mize, ki bo dovolj prostorna, stabilna in hkrati tudi vizualno privlačna. Artlesova široka ponudba masivnih jedilnih miz iz hrastovega lesa vas ne bo razočarala. Če imate dovolj miz z majavimi nogami ali robov, ki so po nekaj mesecih že uničeni, je prava izbira miza iz visokokakovostnega masivnega materiala, kot je hrastov les.

Artles ponuja atraktivne modele jedilnih miz, ki se skladajo tako s tradicionalnim kot modernim slogom stanovanjske opreme. V vašo jedilnico bodo vnesle občutek topline in domačnosti. Hkrati bodo s svojim elegantnim dizajnom estetsko dopolnile vaš dom. Jedilne mize Artles so naprodaj v različnih dimenzijah. Po želji stranke se jim lahko namesti podaljšek, ki se ga izvleče in s tem podaljša mizo, kadar to potrebujemo. Za jedilnimi mizami iz masivnega hrasta se lahko zberejo vsi družinski član – tudi do osem oseb.

 

Masivne mize hrast, primerne za jedilnico

Vse masivne mize so površinsko obdelane z oljem za les najvišje kakovosti. Model Tatra Hrast je popolnoma naravnega izgleda, ostali modeli pa imajo prebarvane noge v belo (miza Tatra) ali antracitno barvo (Vega, Lara, Ula in Ida). Če niste odločeni, katero jedilniško mizo bi izbrali, si lahko pred nakupom ogledate Artlesovo ponudbo v katerem od bližnjih salonov. Stopite v kontakt s podjetjem in povedali vam bodo, kje v vaši bližini imajo njihove mize.

Podjetje Artles izdeluje masivno pohištvo že več kot 30 let. Vsi njihovi izdelki so narejeni po najvišjih standardih kakovosti. Zaščiteni so z biološko neoporečno površinsko obdelavo. Zaradi visokih meril, ki se jih držijo pri svojem delu, so uveljavljeno podjetje tako na domačih kot tujih tleh – več kot 80 odstotkov svojih izdelkov namreč izvozijo. Pri prodaji in predstavitvi izdelkov sodelujejo z renomiranimi partnerji.

Masivne mize hrast

Masivne jedilne mize – okolju prijazne, vzdržljive in lepe

Masivne jedilne mize hrast so trajnostne, saj so izdelane iz naravnega materiala, ki je okolju prijazen. Če doslej še niste imeli jedilne mize iz masivnega lesa, boste s tako mizo izjemno zadovoljni. V vaš dom bo vnesla prijetno osvežitev – občutek rustikalnosti in hkrati sodobnosti. Miza je izjemno trpežna, saj je hrastov les zelo odporen in močan.

Artles je zaupanja vreden proizvajalec, ki izdeluje funkcionalno pohištvo visoke kakovosti in uporabne vrednosti. Jedilno mizo ali drug kos pohištva vam lahko izdelajo tudi po meri. V proizvodnem procesu uporabljajo najnaprednejšo CNC tehnologijo. Imajo strokoven in visoko usposobljen kader, ki se redno izobražuje. Zaradi svojega znanja, izkušenj in uporabe vrhunske tehnologije, lahko uspešno izpeljejo še tako zahteven projekt.

Back to top