Kuhinje po elementih omogočajo do potankosti izkoriščen prostor

Kuhinje po elementih omogočajo do potankosti izkoriščen prostor

Kuhinje po elementih so izdelane tako, da maksimalno izkoristijo vsak košček prostora, ki je na razpolago. Najboljše pri tem pa je, da so omarice, štedilnik, hladilnik, pomivalno korito in drugi elementi razporejeni kar se da optimalno. Vsak, ki na novo opremlja stanovanje ali ga preureja, si običajno vsaj približno predstavlja, kako bi naj izgledala bodoča kuhinja. Tisti, ki v njej preživijo veliko časa ob preizkušanju kulinaričnih spretnosti, si želijo več delovne površine in takšno razporeditev, da bodo vse sestavine in pripomočki čim bolj na dosegu rok. Drugim, ki malo manj uživajo za štedilnikom, pa morda več pomeni sodobna oprema za pripravo hitrega obroka, skupaj s prijetnim in udobnim kotičkom za uživanje ob kavici.

moderne-kuhinje-po-elementih

Vsekakor pa si vsak želi, da bi bil prostor funkcionalen, v skladu z njegovimi željami in potrebami ter opremljen s kakovostnim in trpežnim pohištvom. Ker so površine v stanovanju različnih oblik in dimenzij, je najbolj smotrna rešitev izdelava kuhinje po meri. Takšna izbira omogoča najboljši možni izkoristek prostora, pa tudi prilagajanje obstoječim vodovodnim, elektro in drugim inštalacijam.

Po temeljitem razmisleku, kako naj bi izgledala razporeditev kuhinje po elementih, se je najbolje z osnovnimi merami tlorisa odpraviti v strankam prijazen salon pohištva ter se dogovoriti za računalniški izris. Ta zajema hkrati strokovno svetovanje in predstavitev aktualnih trendov notranjega opremljanja. Seveda bodo izvajalci upoštevali predvsem želje in osebni slog naročnika, kljub temu pa se pri skupnem načrtovanju mnogokrat porodijo nove ideje ali pokažejo praktične rešitve.

 

3D izris kuhinje za natančno predstavitev vseh elementov

3D izris kuhinje opravijo po predložitvi okvirno izrisanega načrta, ki ga stranka prinese s seboj. Na njem naj bodo označene vertikalne in horizontalne razdalje, se pravi višina, dolžina in širina prostora. Pri tem je dobro označiti mesta, kjer so odprtine za vrata, okna ter vtičnice, stikala, priključki za vodo, elektriko, plin, grelna telesa in drugo. Priporočljivo je razmisliti tudi o tem, v katero stran naj se odpirajo vrata omaric oziroma kje bi bilo bolj smotrno imeti predale.

Na osnovi skice z vsemi podatki, strokovni svetovalci izdelajo 3D izris kuhinje, ki je neobvezujoč in brezplačen. Namenjen je temu, da si stranka lažje predstavlja, kako naj bi bilo razporejeno pohištvo, aparati, prostori za shranjevanje in pripravo hrane, oziroma kakšen bo končni izgled čudovite nove kuhinje po elementih.

brezplačni-3d-izris-kuhinje

Naročnik si lahko pred tem ogleda pohištvo, razstavljeno v salonu ter izbere takšnega, ki najbolj ustreza njegovim osebnim preferencam. Nekateri sledijo sodobnim trendom in uporabi inovativnih materialov, minimalističnih elementov, čistih linij ter napredne tehnične opreme. Spet drugi ostajajo zvesti klasičnemu ali rustikalnemu slogu opremljanja notranjih prostorov. Pri izbiri materialov prisegajo na les, kamen, kovino, tradicionalne detajle in mehke zaobljene linije.

Ne glede na izbiro, je pri načrtovanju kuhinje po elementih pomembno upoštevati tloris prostora ter želje glede funkcionalnosti in estetike. Za 3D izris kuhinje se uporabljajo specializirani računalniški programi, ki omogočajo ustvarjanje natančnih in realističnih vizualizacij. Z njimi je mogoče prilagajati različne elemente in izbirati med različnimi materiali, barvami in slogi, dokler ni dosežen optimalni rezultat.

Izdelava kuhinje po meri, ki je opravljena strokovno in kvalitetno

Izdelava kuhinje po meri sledi šele potem, ko je stranka povsem zadovoljna z izrisanim načrtom. Seveda je potrebno pred začetkom izdelave pohištva opraviti natančne in strokovne izmere na domu, s katerimi izvajalec še enkrat preveri točnost podatkov. Včasih se na kraju samem lahko pokažejo še kakšne podrobnosti ali težave, ki jih je potrebno smiselno rešiti. Šele potem, ko je stranka povsem zadovoljna in strokovnjaki temeljito preverijo, da je vse tako, kot mora biti, se lahko prične končna izdelava kuhinje po meri.

izdelava-kuhinje-po-meri

Veliko kupcev se odloči za različne pakete storitev, ki so na voljo v kakovostnih pohištvenih salonih. Običajno vsebujejo svetovanje, 3D izris kuhinje, strokovne izmere na domu, izdelavo, vnos in montažo pohištva ter vgradnjo aparatov. Takšni paketi storitev, ki zajemajo vse od načrta do končne izvedbe, so zelo privlačni za stranke, saj jih razbremenijo vseh skrbi, prihranijo njihov čas in ponujajo večletno garancijo oziroma jamstvo.

Pri odločitvi pa je najbolj pomembna izbira zanesljivega ponudnika pohištva in opreme, ki ga odlikujejo preverjene reference. Mednje zagotovo sodi podjetje GA kuhinje, ki je s svojo ponudbo že dolga leta prisotno ne samo na domačem trgu, temveč tudi v sosednjih državah.

Odločite se za kuhinje po elementih za nakup brez tveganja

Kuhinje po elementih podjetja GA kuhinje omogočajo brezskrben nakup s celotnim paketom storitev. Da bi čimbolj razbremenili svoje stranke, jim pomagajo pri idejnih zasnovah, predstavijo trende pri opremljanju, opravijo 3D izris kuhinje z individualnim posvetom, pomagajo izbrati primerne materiale, barve, funkcionalno opremo ter poskrbijo za kvalitetno izdelavo in ažurno dostavo.

Po montaži pohištva in vgradnji aparatov poskrbijo tudi za poprodajno podporo svojim strankam in dolgoletno jamstvo. V svoji ponudbi imajo poleg različnih vrst kuhinjskega pohištva tudi pohištvo za dnevne sobe, kopalnice, predsobe, utility in garderobe. Torej ni razloga, zakaj se ne bi odločili za obisk katerega od številnih salonov po Sloveniji in pridobili svoj sanjski prostor za kulinarično ustvarjanje in druženje z družino ali prijatelji.

kuhinje po elementih

 

Back to top