Polietilen pakirna folija je najbolj vsestranska industrijska embalaža

Polietilen pakirna folija je najbolj vsestranska industrijska embalaža

Industrijska embalaža zagotavlja zaščito in varnost izdelkom na vsaki stopnji proizvodnje. Od izdelave, skladiščenja pa vse do prevoza. Industrijska embalaža, folija ali zaboj mora biti zanesljiva, varna in izdelana iz kakovostnih materialov, ki bodo kljubovali vsem razmeram. Pri izbiri industrijske embalaže del katere je tudi pakirna folija, moramo biti izjemno natančni in upoštevati vse stopnje proizvodnje od začetka izdelave produkta pa vse do končnega cilja.

Zavedati se moramo, da so industrijske proizvodnje ene izmed najbolj zahtevnih okolij, kjer vse poteka izjemno hitro, zato je pomembno, da se zaščita izdelkov začne že na samem začetku proizvodnje. Le tako bomo preprečili morebitne mehanske poškodbe. Polietilen folija, je zgolj eden izmed artiklov odlične kakovosti v ponudbi podjetja Chemoplast d.o.o. Na voljo imamo še filme, vrečke, antistatične materiale in transportne kovčke s po meri narejenimi vložki iz PU pene. Če si želite maksimalno zaščito vam, izdelamo industrijsko embalažo po meri za vaš produkt.

Industrijska embalaža

Pakirna polietilen folija ščiti izdelke skozi proces proizvodnje

Najbolj vsestranska industrijska embalaža je zagotovo pakirna folija. Skupaj s PE peno je izjemno priljubljena zaradi svoje majhne teže, neprepustnosti vode, trpežnosti, odpornosti na kemikalije, vzdržljivosti v različnih temperaturnih območjih in elastičnosti. Polietilen folija je ekološko neoporečna, brez vonja in toksičnih dodatkov, ki bi vplivali na produkt med prevozom.

Industrijska embalaža, folija ali folija z mehurčki nudita produktom ustrezno zaščito pred poškodbami, vodo, udarci, korozijo, temperaturnimi spremembami, vdorom vlage, hkrati pa nudita še dodatno zaščito pred prahom in antistatično zaščito. Polietilen folija je izdelana iz visokozmogljivega polietilena, ki zagotavlja velike prihranke pri stroških prevoza. Cenovno ugoden material zaradi svoje lahkosti ne vpliva na težo tovora in poskrbi za varčno, učinkovito pakiranje, shranjevanje in transport.

 

Industrijska embalaža – Polietilen pakirna folija po meri

V podjetju Chemoplast d.o.o. že od leta 1991 iščemo optimalne rešitve za industrijsko transportno embalažo. Čez leta smo izdelali mnogo zanesljivih, kakovostnih industrijskih embalaž različnih obdelav za najrazličnejše produkte in industrije. Po meri zasnujemo:

  • Kovčke z vložki, za instrumente ali elektronske komponente
  • Vložke za pakiranje v transportno embalažo, kot so kartonaste škatle, lesene zaboje in kovčki
  • EPE filme, vrečke in PE folijo različnih debelin in formatov
  • Antistatično zaščito za občutljive produkte
  • Transportne kovčke z vložki iz OSB plošč različnih debelin
  • Ostale izdelke za zaščito visokotehnoloških izdelkov in industrijskih proizvodov iz plastike, akrila, klobučevine, gume ali materiala po izbiri

S pomočjo naše profesionalne ekipe boste poiskali najbolj optimalno rešitev za transport izdelkov, ki bo zmanjšala stroške in preprečila škodo v proizvodnem procesu. Najprej bomo razvili prototip za po meri narejeno transportno embalažo za vaše produkte, nato sledi optimizacija prototipa, kjer izboljšamo uporabnost ter funkcionalnost industrijske embalaže ter na koncu še potrditev prototipa z vaše strani, in proizvodnja. Industrijska embalaža po meri vam bo omogočila združljivost s produkti, skladiščenjem in vrsto prevoza. Za dodatna vprašanja nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali!

Back to top