Individualni tečaj nemščine je prilagojen vašemu znanju

Individualni tečaj nemščine je prilagojen vašemu znanju

Individualni tečaj nemščine mora biti zanimiv in zabaven, saj se nam lahko v nasprotnem primeru jezik zameri. Prav zato je potrebno biti pri izbiri jezikovne šole ali holističnega centra zelo pozoren. Ali program poteka po preverjeni metodi? Kako hitro naj bi se pokazal napredek? Kakšne so izkušnje drugih učencev? Vprašati se moramo tudi, katerim temam se želimo posvetiti oz. za kakšen namen želimo jezik sploh uporabljati. V nadaljevanju vam razkrivamo, zakaj je holistični center Karnion prava izbira.

tecaj-nemscine-po-metodi-superucenja

Individualno učenje nemščine poteka po preverjeni metodi

Superlearning oz. superučenje Karnion je zelo efektivna metoda, saj učenci napredujejo od popolnega začetnika do nivoja B2 le v 200 šolskih urah. Za primerjavo naj povemo, da na konvencionalnih tečajih učenci enako raven dosežejo v 800 šolskih urah, v šoli pa v 1.074 šolskih urah. Razlika med metodami je torej ogromna. Individualni tečaj nemščine namreč ne poteka po vnaprej določenem učbeniku. Celoten program je prilagojen vašemu znanju in področju, na katerem želite izstopati. Vas zanima, kako je mogoče, da učenci napredujejo tako hitro?

Individualno učenje nemščine je dokaj intenzivno

V primerjavi z drugimi konvencionalnimi tečaji, program po metodi Karnion poteka veliko bolj strnjeno. Najbolje je, da 40-urni trening dokončate v roku 14 dni ali najkasneje v 3 tednih. To pomeni, da učenje poteka nekje med 4 in 8 šolskimi urami dnevno. Prav zaradi izjemne intenzivnosti, se novih besed in stavkov naučimo hitreje, kot bi se v šoli. Metoda Karnion je uveljavljena že 31 let, zato je zagotovo bolj efektivna od ostalih.

individualno-ucenje-nemscine

Individualni tečaj nemščine je zelo sproščujoč

Ste se kdaj učili novega jezika, a ste komaj čakali konec šolske ure oz. tečaja? To se vam v holističnem centru Karnion ne bo zgodilo, saj je program zelo sproščujoč. Poteka namreč s pomočjo baročne glasbe in rumene svetlobe, ki imata zelo pomirjujoč učinek na naše telo. Ker imata na naše možgane podoben vpliv kot sonce, se nove besede zelo hitro zasidrajo v dolgoročni spomin. Še več! Spravita nas v alfa stanje, kar pomeni, da so frekvence možganskega delovanja precej nižje kot tekom dneva.

Za lažjo predstavo naj vam povemo, da se v takšni zavesti znajdemo tik preden zaspimo in tik po tem, ko se zbudimo. Rumena barva obenem tudi spodbuja pozornost, saj omogoča delovanje možganske skorje, učenja ter razumskega odločanja. Da ima vpliv na naše možgane, lahko dokažemo s primerom semaforja – rdeča nas opozori na nevarnost, pri čemer se poveča količina stresnih hormonov v telesu. Rumena pa nas le na nekaj opozarja. V kolikor se boste udeležili tečaja nemščine (cena je zelo ugodna!), boste pri pomnenju novih besed dosegli večji akumulacijski efekt, kot v konvencionalnih jezikovnih šolah.

individualni-tecaj-nemscine-superucenje

Rumena svetloba in baročna glasba pa nista edina razloga, zakaj izbrati omenjen tečaj nemščine. Cena vključuje tudi monitoring, preko katerega ste stalno pod nadzorom, v kakšnem stanju se nahajate. Individualno učenje nemščine je tako obenem tudi antistresni program. S pomočjo raznih medicinskih pripomočkov se vaš nivo stresa v 40 urah zmanjša za vsaj 60 %. Ko smo obsijani z rumeno svetlobo, se namreč v našem telesu sprošča več endorfinov in serotonina, kar pomeni, da se naravno čistijo stresni hormoni.

To pa niso edini pozitivni vplivi na vaše zdravje in počutje! Kot omenjeno, je program zelo intenziven, kar pripomore k izboljšanju spomina. Slednji se izboljša za kar 20 %! Sprememb ne boste čutili le pri učenju novega jezika, temveč tudi na vseh ostalih življenjskih področjih. Smo vas že prepričali, da je to najboljši tečaj nemščine? Cena je, glede na vse pozitivne učinke na vaše telo, zelo ugodna!

Na individualnem tečaju nemščine govorimo in poslušamo

Najenostavneje in najhitreje se naučimo maternega jezika, medtem ko poslušamo svoje starše in okolico okoli nas. Zakaj bi se potem individualnega učenja nemščine lotili na drugačen način? Prav zato so v holističnem centru Karnion program zastavili tako, da učenci poslušajo nove besede, obenem pa poteka konverzacija s profesorico. Tako ure minejo zelo hitro, saj je atmosfera zelo sproščena.

Individualni tečaj nemščine je primeren za začetnike in napredne tečajnike

Se sprašujete, kako vse skupaj sploh poteka? Ker se v holističnem centru Karnion posvetijo vsakemu tečajniku posebej, najprej preverijo vaše znanje. Torej, še preden začnete s individualnim poukom, izkažete svoje znanje tekom branja, pisanja, razumevanja in govorjenja. Šele, ko profesorica ugotovi, na katerem nivoju je vaše znanje, se program začne. Najprej se posvetita krpanju lukenj na osnovnem nivoju, šele nato pa nadaljujeta z zahtevnejšimi nalogami. Prav to je posebnost omenjenega tečaja nemščine.

Cena je primerljiva z ostalimi jezikovnimi šolami, čeprav vse skupaj poteka veliko bolj personalizirano. Ker učbenik ni vnaprej določen, se sami odločite, katerih tem se želite učiti. Tisti, ki se pripravljajo na določen izpit, se npr. učijo drugih besed in pridobivajo drugačna znanja, kot tisti, ki bi radi izboljšali poslovanje svojega podjetja ali se celo odpravili na potovanje. Prav vsak posameznik si lahko prilagaja program in se nauči besed, ki mu bodo v življenju prišle najbolj prav.

tecaj-nemscine-cena

Back to top