Drsna vrata ob steni in lesena stena z vrati optimizirajo prostore

Drsna vrata ob steni in lesena stena z vrati optimizirajo prostore

Drsna vrata ob steni zagotavljajo boljši izkoristek prostora

 

Drsna vrata ob steni sodijo med notranja vrata, katerih funkcija je prehajanje iz prostora v prostor, zato morajo biti funkcionalna in estetska, saj so vrata del vsakega prostora in morajo lepo zaokrožiti le-tega, obenem pa se morajo ujemati z notranjim dizajnom.

Drsna vrata ob steni so v zadnjem času vsaj tako priljubljena kot navadna vrata, še posebej tam, kjer je potrebno optimizirati posamezen del hiše ali stanovanja, v večini primerov gre za manjše prostore ali pa zelo ozke hodnike. Poleg drsnih vrat ob steni imamo v naši ponudbi tudi navadna lesena in steklena vrata, obenem pa se vse več naših strank odloča za lesene stene z vrati, s pomočjo katerih pregradijo večje dele stanovanja ali hiše in pridobijo dve enoti, bodisi za dve otroški sobi, ali zgolj pregrajen del.

V podjetju Lestur se zavedamo, da je kakovost izjemno pomembna, zato ne glede na to katera vrata delamo, uporabljamo le najbolj kakovostno okovje, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vrat. Dobro okovje obenem omogoča za polnilo vrat tudi težje materiale, kot je naprimer steklo, saj so steklena vrata v zadnjem času zaradi svoje prepustnosti svetlobe vse boljša izbira. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali z izbiro drsnih vrat ob steni ali vrat s steno.

Drsna vrata ob steni

Drsna vrata ob steni so idealna za manjše prostore

 

Drsna vrata ob steni nadomeščajo klasična vrata z odpiranjem predvsem tam, kjer je potrebno več prostora, po navadi gre za manjše prostore, kjer je nujno več načrtovanja in klasična vrata ne pridejo v poštev. Druga možnost drsnih vrat ob steni je zgolj vidik estetike, saj so takšna vrata izjemno prijetna na pogled, omogočajo nam kombinacijo stekla z lesom, samo les ali samo steklo, tako da so primerna tako za bolj naravne prostore, kjer gre predvsem za lesene starinske stvari kot tudi za sodobne, modern materiale in linije.

Drsna vrata v zadnjem času pridobivajo na priljubljenosti in če je v preteklosti veljalo, da pri notranjih vratih ne moremo izbrati drugega, so drsna vrata ob steni vsekakor ena izmed bolj opevanih rešitev, katere se poslužuje veliko število naših strank. Druga izjemno priljubljena novost je lesena stena z vrati, s pomočjo katere pregrajujemo prostor in dobimo dva ločena prostora, znotraj le te stene pa se lahko odločimo za drsna vrata ob steni ali pa za navadna vrata z odpiranjem v prostor.

Ne glede na izbiro vrat smo prepričani, da boste z našimi kakovostnimi vrati dobili povsem nove prostore, ki bodo funkcionalni in estetsko lepi, vaše bivanje v stanovanju ali hiši pa bo prijetno, kar je navsezadnje najbolj pomembno.

 

Lesena stena z vrati poskrbi za dva ločena prostora

 

Lesena stena z vrati je še ena izmed izjemno priljubljenih načinov pregrajevanja prostorov, ki pa se za razliko od ostalih uporablja predvsem tam, kjer so prostori veliki in želimo omenjeni prostor ločiti na dva dela ter z vrati še vedno omogočiti prehod med njima. Marsikdo se za takšno stvar odloči zaradi dodatnega prostora ali sobe za otroka, za dodatno intimo med spalnico in dnevno sobo ali zgolj za dva ločena prostora, kjer se opravlja dve različni stvari, bodisi v podjetju, delavnici itd.

Vrata s steno so lahko različna, od lesenih do steklenih, odvisno od vaših želja in potreb, postavimo pa lahko tako klasična vrata kot tudi drsna. Ovir, kar se tiče nas, torej ni, zato je pomembno le, da se vi odločite kakšna vrata bi imeli, mi pa poskrbimo za kvaliteten material in okove z dolgo življenjsko dobo, za katere smo prepričani, da vas bodo navdušili, prav tako kot naša vrata. Izbira podboja je poljubna, prav tako barva vrat, v kolikor se odločite za lesena, po želji pa vam lahko steklena vrata tudi graviramo z vašimi najljubšimi vzorci.

Lesena stena z vrati bo poskrbela za ločene prostore, intimo in nenazadnje prijeten estetski videz.

Vrata s steno

Drsna vrata ob steni se lahko postavijo v vsak prostor

 

Drsna vrata ob steni so resnično hit med našimi vrati, saj imajo številne pozitivne lastnosti v primerjavi s klasičnimi vrati, njihova glavna je vsekakor boljše izkoriščen prostor, kar zagotavlja boljšo funkcionalnost. Drsna vrata ob steni praktično nimajo omejitev, kje se jih lahko postavi, pomembno je le, da imamo ob steni dovolj prostora na strani, kamor bomo postavili vodila in se bodo vrata odpirala, vse ostalo je le stvar vaših želja.

V našem podjetju imamo na voljo različne vrste vrat od klasičnih do drsnih, omogočamo pa tudi pregrajevanje prostorov z vrati, tako da verjamemo, da zagotavljamo celovito ponudbo. Za več informacij lahko obiščete našo spletno stran in si pregledate ponudbo vrat, lahko pa nas kontaktirate po telefonu in emailu, kjer vam bodo naši prijazni in usposobljeni strokovnjaki odgovorili na vaša vprašanja in vam po želji svetovali o izbiri.

 

 

Back to top